Înscrierea pentru susținerea examenelor de finalizare a studiilor în sesiunea iunie-iulie 2023 (licență și masterat)

Înscrierea pentru susținerea examenelor de finalizare a studiilor în sesiunea iunie-iulie 2023 (licență și masterat) se desfășoară exclusiv online, în intervalul 27 iunie 2023, ora 8:00 – 3 iulie 2023, ora 16:00 și presupune două etape:

  1. Înscrierea propriu-zisă la Secretariat prin trimiterea pe e-mail a documentelor scanate, la adresele precizate  în documentul  Înscriere Secretariat
  2. Trimiterea lucrării (acolo unde este cazul, în funcție de programul de studii) prin modalitatea indicată în documentul Trimiterea lucrărilor

În atenția studenților de la programele LLR-LLM și LUC-LLM care susțin lucrarea de licență la specializarea B

Studenții de la programele LLR-LLM și LUC-LLM care susțin lucrarea de licență la B vor transmite, alături de documentele de înscriere, și lucrarea de licență însoțită de declarația de autenticitate, pe adresa de e-mail a secretarului de an (vezi documentul Înscriere Secretariat).

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a stabilit că lucrările de licență la Engleză se vor susține în data de  3 iulie 2023. Prin urmare, studenții care susțin lucrarea de licență la Engleză se vor înscrie până cel mai târziu în data de 1 iulie 2023, ora 16:00.


Toate examenele de finalizare a studiilor se desfășoară la facultate, în format fizic (detalii în documentul Programare examene).

Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați secțiunea de finalizare a studiilor, sesiunea iunie-iulie 2023 (click –>aici).