Cursuri opționale

Înscrierea la cursurile opționale pentru semestrul I din anul al II-lea și anul al III-lea de la programul de studii Limbă și literatură română se va realiza online în perioada:

26-28 septembrie: PENTRU ANUL II

28-30 septembrie: PENTRU ANUL III

Înscrierea se va realiza prin intermediul unor formulare care vor fi disponibile la data deschiderii înscrierii. Locurile se vor ocupa strict în funcție de ordinea înscrierii studenților, iar cursurile care își ocupă locurile nu vor mai avea locuri disponibile în formular. Studenții vor primi un mail automat de confirmare a înscrierii. Formularele vor deveni active începând cu data de 26, respective 28 septembrie, orele 20:00, și vor deveni inactive pe 28, respectiv 30 septembrie, orele 20:00 . Studenții care nu își vor exprima online opțiunea pentru unul dintre cursurile propuse vor fi repartizați aleatoriu pe locurile disponibile, fără a avea posibilitatea de a schimba cursul unde au fost repartizați automat.

Atenție! Nu dublați/multiplicați înscrierea! Dublarea duce la anularea înscrierii, iar studenții care vor multiplica înscrierea vor pierde orice loc și sunt repartizați automat.

Atenție!  E foarte posibil ca în momentul înscrierii locurile la unele dintre cursuri să fie deja ocupate. E bine să vă gândiți din timp la mai multe cursuri la care doriți să participați și să aveți o listă de opțiuni alternative.

Doar pentru anul III, până la data de 25 septembrie (inclusiv) există posibilitatea înscrierii directe la profesorul titular al cursului, cu singura condiție ca studentul să obțină explicit confirmarea profesorului pentru înscriere. Această modalitate de înscriere se adresează doar studenților din anul al III-lea, cu precădere celor care urmează să își realizeze lucrarea de licență sub coordonarea profesorului titular al cursului opțional. Studenții care au confirmarea profesorului nu se vor mai înscrie prin intermediul formularului online la cursul la care deja s-au înscris. Lista studenților înscriși în acest mod urmează să fie transmisă de către profesorii titulari ai cursurilor opționale până cel târziu pe 25 septembrie 2023 la adresa de mail optionale@litere.ro. După afișarea listelor finale cu repartizarea studenților, nu sunt posibile transferuri între cursurile opționale. Studenții sunt rugați să verifice conformitatea înscrierii în listele finale, afișate ulterior, cu e-mail-ul primit automat.

Formularele pentru înscrierea la opționale vor fi disponibile începând cu 26 septembrie pentru anul II și 28 septembrie pentru anul III, orele 20:00, la următoarele adrese:

Pentru anul II: Înscrieri cursuri opționale – anul II

Pentru anul III: Înscrieri cursuri opționale – anul III


Lista cursurilor pentru semestrul  I:

Cursuri opționale pentru anul al II-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul I

Cursuri opționale pentru anul al III-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul I


Lista cursurilor pentru semestrul al II-lea:

Cursuri opționale pentru anul al II-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul II

Cursuri opționale pentru anul al III-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul II