Cursuri opționale

Cursuri opționale pentru anul al II-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul I

Cursuri opționale pentru anul al III-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul I

Cursuri opționale pentru anul al II-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul II

Cursuri opționale pentru anul al III-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul II

 

Înscrierea la cursurile opționale din anul al II-lea și anul al III-lea de la programul de studii Limbă și literatură română se va realiza online în perioada 03-11 februarie 2018 prin intermediul unui formular care va fi disponibil la data deschiderii înscrierii. Locurile se vor ocupa strict în funcție de ordinea înscrierii studenților, iar cursurile care își ocupă locurile nu vor mai fi disponibile ca opțiuni în formular. Studenții vor primi un mail automat de confirmare a înscrierii. Formularul devine activ începând cu data de 3 februarie, ora 3 PM, și devine inactiv pe 11 februarie, ora 11 PM. Studenții care nu își vor exprima online opțiunea pentru unul dintre cursurile propuse vor fi repartizați în ordine alfabetică pe locurile disponibile, fără a avea posibilitatea de a schimba cursul unde au fost repartizați automat.

Pana la date de 1 februarie 2018 există posibilitatea înscrierii directe la profesorul titular al cursului, cu singura condiție ca studentul să obțină explicit confirmarea profesorului pentru înscriere. Această modalitate de înscriere se adresează cu precădere studenților din anul al III-lea care urmează să își realizeze lucrarea de licență sub coordonarea profesorului titular al cursului opțional și au acordul acestuia, studenților care, în anii anteriori, au avut o colaborare specială cu profesorul cursului opțional pe care doresc să îl urmeze (de exemplu, acesta le-a coordonat o lucrare prezentată în cadrul unor colocvii studențești, au colaborat la diverse proiecte etc.), precum și studenților care doresc să aleagă un curs predat de același profesor ca în semestrul I. Studenții care au confirmarea profesorului nu se vor mai înscrie prin intermediul formularului online la cursul la care deja s-au înscris, bifând în formular opțiunea „deja m-am înscris la profesor”. Lista studenților înscriși în acest mod urmează să fie transmisă de către profesorii titulari ai cursurilor opționale până cel tâziu pe 04 februarie 2018 la adresa de mail optionale@litere.ro. După afișarea listelor cu repartizarea studenților, nu sunt posibile transferuri între cursurile optionale.

Formularul pentru înscrierea la opționale va fi disponibil începând cu 3.02.2018 la următoarele adrese:

Pentru anul II: https://goo.gl/forms/KjFu9W2N6EUjBFjo2

Pentru anul III: https://goo.gl/forms/RDp3REPiMhAhsZzi1

În cazul în care deja v-ați înscris la unul (sau mai multe) dintre opționale, alegeți opțiunea „M-am înscris direct la profesorul coordonator” (ultima din listă).