Cursuri opționale

Atenție! Din motive legate de centralizarea înscrierilor directe la profesorii titulari ai cursurilor opționale deschiderea înscrierii online se amână pentru miercuri, 18 septembrie, ora 18.00. Înscrierea online poate fi făcută între 18 septembrie, ora 18.00, și 21 septembrie, ora 21.00. 

Cursuri opționale pentru anul al II-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul I

Cursuri opționale pentru anul al III-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul I

 

Înscrierea la cursurile opționale pentru semestrul I din anul al II-lea și anul al III-lea de la programul de studii Limbă și literatură română se va realiza online în perioada 15 – 19 septembrie  2019 prin intermediul unui formular care va fi disponibil la data deschiderii înscrierii. Locurile se vor ocupa strict în funcție de ordinea înscrierii studenților, iar cursurile care își ocupă locurile nu vor mai fi disponibile ca opțiuni în formular. Studenții vor primi un mail automat de confirmare a înscrierii. Formularul devine activ începând cu data de 15 septembrie, ora  15:00, și devine inactiv pe 19 septembrie, ora 19:00 . Studenții care nu își vor exprima online opțiunea pentru unul dintre cursurile propuse vor fi repartizați în ordine alfabetică pe locurile disponibile, fără a avea posibilitatea de a schimba cursul unde au fost repartizați automat.

Atenție! Nu dublați/multiplicați înscrierea! Dublarea duce la anularea înscrierii, iar studenții care vor multiplica înscrierea vor pierde orice loc și sunt repartizați automat (inclusiv în cazul înscrierii directe – nu vă înscrieți la mai mult de un curs din același set!).

Atenție!  E foarte posibil ca în momentul înscrierii locurile la unele dintre cursuri să fie deja ocupate. E bine să vă gândiți din timp la mai multe cursuri la care doriți să participați și să aveți o listă de opțiuni alternative.

Pana la data de 13 septembrie 2019 există posibilitatea înscrierii directe la profesorul titular al cursului, cu singura condiție ca studentul să obțină explicit confirmarea profesorului pentru înscriere. Această modalitate de înscriere se adresează cu precădere studenților din anul al III-lea care urmează să își realizeze lucrarea de licență sub coordonarea profesorului titular al cursului opțional și studenților care în anii anteriori au avut o colaborare cu profesorul titular al cursului opțional (de exemplu, acesta le-a coordonat o lucrare la un colocviu studențesc etc). Studenții care au confirmarea profesorului nu se vor mai înscrie prin intermediul formularului online la cursul la care deja s-au înscris, bifând în formular opțiunea „deja m-am înscris la profesor”. Lista studenților înscriși în acest mod urmează să fie transmisă de către profesorii titulari ai cursurilor opționale până cel târziu pe 14  septembrie 2019 la adresa de mail optionale@litere.ro. Listele provizorii cu înscriși vor fi publicate pe data de 24 septembrie 2019 pe paginile de facebook a anilor II și III. Studenții sunt rugați să verifice conformitatea înscrierii cu mailul primit automat. După afișarea listelor finale cu repartizarea studenților, nu sunt posibile transferuri între cursurile optionale.

Formularul pentru înscrierea la opționale va fi disponibil începând cu 15. 09. 2019 la următoarele adrese:

Pentru anul II: https://forms.gle/gV7mYwsPJrEFHU6d9

Pentru anul III: https://forms.gle/pwaC483pqJWKGhpx7

În cazul în care deja v-ați înscris la unul (sau mai multe) dintre opționale, alegeți opțiunea „M-am înscris direct la profesorul coordonator” (ultima din listă).

Cursuri opționale pentru anul al II-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul II

Cursuri opționale pentru anul al III-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul II