Cursuri opționale

Cursuri opționale pentru anul al II-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul II

Cursuri opționale pentru anul al III-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul II

 

 

Înscrierea la cursurile opționale pentru semestrul al II-lea din anul al II-lea și anul al III-lea de la programul de studii Limbă și literatură română se va realiza online în perioada 1 – 5 februarie  2019 prin intermediul unui formular care va fi disponibil la data deschiderii înscrierii. Locurile se vor ocupa strict în funcție de ordinea înscrierii studenților, iar cursurile care își ocupă locurile nu vor mai fi disponibile ca opțiuni în formular. Studenții vor primi un mail automat de confirmare a înscrierii. Formularul devine activ începând cu data de 1 februarie, ora  12:00, și devine inactiv pe 5 februarie, ora 12:00 . Studenții care nu își vor exprima online opțiunea pentru unul dintre cursurile propuse vor fi repartizați în ordine alfabetică pe locurile disponibile, fără a avea posibilitatea de a schimba cursul unde au fost repartizați automat.

Atenție! Nu dublați/multiplicați înscrierea! Dublarea duce la anularea înscrierii, iar studenții care vor multiplica înscrierea vor pierde orice loc și sunt repartizați automat (inclusiv în cazul înscrierii directe – nu vă înscrieți la mai mult de un curs din același set!).

Atenție!  E foarte posibil ca în momentul înscrierii locurile la unele dintre cursuri să fie deja ocupate. E bine să vă gândiți din timp la mai multe cursuri la care doriți să participați și să aveți o listă de opțiuni alternative.

Pana la data de 25 ianuarie 2019 există posibilitatea înscrierii directe la profesorul titular al cursului, cu singura condiție ca studentul să obțină explicit confirmarea profesorului pentru înscriere. Această modalitate de înscriere se adresează cu precădere studenților din anul al III-lea care urmează să își realizeze lucrarea de licență sub coordonarea profesorului titular al cursului opțional și studenților care în anii anteriori au avut o colaborare cu profesorul titular al cursului opțional (de exemplu, acesta le-a coordonat o lucrare la un colocviu studențesc etc). Studenții care au confirmarea profesorului nu se vor mai înscrie prin intermediul formularului online la cursul la care deja s-au înscris, bifând în formular opțiunea „deja m-am înscris la profesor”. Lista studenților înscriși în acest mod urmează să fie transmisă de către profesorii titulari ai cursurilor opționale până cel târziu pe 27  ianuarie 2019 la adresa de mail optionale@litere.ro. După afișarea listelor cu repartizarea studenților, nu sunt posibile transferuri între cursurile optionale.

Formularul pentru înscrierea la opționale va fi disponibil începând cu 01. 02. 2019 la următoarele adrese:

Pentru anul II: https://goo.gl/forms/ponIOqee3HeFBOPC3

Pentru anul III: https://goo.gl/forms/y0N7mkVFgxc8KnpG3

În cazul în care deja v-ați înscris la unul (sau mai multe) dintre opționale, alegeți opțiunea „M-am înscris direct la profesorul coordonator” (ultima din listă).

 

Cursuri opționale pentru anul al II-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul I

Cursuri opționale pentru anul al III-lea, programul Limbă și literatură română, semestrul I