Colocviul național „Paul Cornea”

Lista studenților-doctoranzi înscriși poate fi consultată în documentul de mai jos:

Fisier de tip .pdf ! Lista studenților-doctoranzi înscriși la Colocviul național „Paul Cornea”, ediția a II-a, 2024

Atenție: Ca urmare a unor probleme tehnice întâmpinate la transmiterea confirmărilor către adrese de e-mail yahoo.com, am decis să publicăm acest document, care conține toți studenții-doctoranzi înscriși. Lista propunerilor acceptate va fi publicată după ce acestea sunt analizate de către Comitetul Științific.


Înscrierile au fost prelungite până la data de 8 aprilie 2024, propunerile de participare se transmit prin email la adresa colocviulpaulcornea@litere.ro.

Școala Doctorală Litere a Universității din București organizează, în perioada 24-25 mai 2024, a doua ediție a Colocviului Național „Paul Cornea”. Denumit după o personalitate definitorie pentru studiile literare românești din perioada postbelică, profesor al Facultății de Litere, a cărui operă ilustrează mai multe discipline (istorie literară, sociologie literară, teorie și literatură comparată), colocviul își propune să încurajeze dialogul (inter)universitar în domeniul filologiei și al studiilor culturale.

Apelul la contribuții se adresează studenților doctoranzi din universitățile afiliate Consorțiului Universitaria, care sunt invitați să prezinte comunicări pornind de la teme circumscrise intereselor lor de cercetare.

Informațiile referitoare la înscriere se regăsesc în documentul de mai jos.

Pentru orice detalii suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa: colocviulpaulcornea@litere.ro.