Alegeri 2023-2024


Candidați la funcția de decan pentru mandatul 2024-2029


Luni, 8 ianuarie 2024, este prima zi pentru depunerea candidaturilor în vederea ocupării funcției de decan al Facultății de Litere a Universității din București. Precizăm că înscrierile în concurs se fac prin transmiterea pe email, către dna Mihaela Pufu (mihaela.pufu@litere.unibuc.ro), asistenta decanului, în intervalul prevăzut de calendarul alegerilor, 8-17 ianuarie 2024, a documentelor stabilite de actuala Metodologie, respectiv planul managerial și declarația pe propria răspundere privitoare la efectuarea celor 15 ore pe săptămână în folosul instituției.

Date fiind recomandările transmise de Rectorul Universității din București, la dosar ar putea fi adăugate (opțional) CV-ul și lista de lucrări ale candidatului.

Candidații vor primi de la dna Mihaela Pufu un răspuns cu un număr de înregistrare, care confirmă înscrierea în concurs.

Mai multe detalii referitoare la alegerile pentru funcția de decan, inclusiv calendarul și recomandările primite de la Rectorat, pot fi găsite pe site-ul FL, în secțiunea https://litere.ro/2023/12/20/calendar-alegeri-decan/

 
Comisia de validare a candidaturilor (pentru alegerile care se vor desfășura în data de 23 octombrie 2023)

conf. dr. Ioana Fruntelată
lector dr. Catrinel Popa
asist. dr. Mădălina Tăbăcitu