Sesiunea ianuarie-februarie 2024Facultatea de Litere organizează în sesiunea ianuarie-februarie 2024 examen de licență numai pentru absolvenții programului de studii Comunicare și relații publice.

Înscrierea candidaților se desfășoară exclusiv online, în intervalul 29 ianuarie 2024, ora 8:00 – 30 ianuarie 2024, ora 16:00 și presupune două etape:

  1. Înscrierea propriu-zisă la Secretariat prin trimiterea pe e-mail a documentelor scanate, la adresa monica.ratcu@litere.unibuc.ro
  2. Trimiterea lucrării la Secretariatul Departamentului de Științe ale comunicării, pe adresa ana-maria.ciortan@litere.unibuc.ro

 Examenul de finalizare a studiilor va avea loc în data de 1 februarie 2024, conform programării departamentului.


Formulare:

 


  • Facultatea de Litere a decis renunțarea la sesiunea de finalizare a studiilor ianuarie-februarie.

  • În mod excepțional, în ianuarie–februarie 2024, s-a propus organizarea unei sesiuni de licență doar pentru absolvenții programului de Comunicare și relații publice, având în vedere faptul că structura examenului de finalizare a studiilor la acest program se modifică începând cu sesiunea iunie-iulie 2024. Propunerea facultății a obținut avizul Consiliului de Administrație al Universității din București în ședința din 13 decembrie a.c. și aprobarea Senatului în ședința din 20 decembrie a.c.