Examene licență și disertație, sesiunea septembrie 2020


Înscrierea pentru susținerea examenelor de finalizare a studiilor pentru sesiunea septembrie 2020 (licență și masterat) se desfășoară exclusiv online și presupune două etape:

  1. Trimiterea lucrării (acolo unde este cazul, în funcție de programul de studiu) până la data și prin modalitatea indicate în documentul Trimiterea lucrărilor;
  2. Înscrierea propriu-zisă la Secretariat, în intervalul 1 septembrie 2020, ora 8:00 – 4 septembrie 2020, ora 24:00, prin trimiterea pe email a actelor scanate, la adresele precizate  în documentul Detalii înscriere Secretariat.

Susținerea probelor, indiferent de programul de studiu, se desfășoară online prin intermediul aplicației Google Meet în intervalul 8 – 10 septembrie 2020.

Cu excepția programului de studii universitare de licență Asistență managerială și administrativă, examenul de finalizare a studiilor constă numai în susținerea lucrării de licență sau disertație. Absolvenții programului Asistență managerială și administrativă vor susține, tot online, un examen oral.

În funcție de programul de studiu, data de început a probelor este indicată în documentul Trimiterea lucrărilor

O programare detaliată a examenelor va fi anunțată după încheierea înscrierilor.

Examenele vor fi înregistrate și arhivate.

Un tutorial legat de folosirea aplicației Google Meet este afișat pe site și în grupurile de Facebook ale studenților. Nu pot fi folosite alte aplicații sau mijloace pentru susținere.

Important:

  • Adresa de email de pe care absolvenții realizează înscrierea/trimiterea lucrării e adresa pe care comisiile o vor folosi pentru conectarea absolventului în aplicația Google Meet la susținere și trimiterea linkului de conectare, precum și pentru eventuala corespondență. Vă rugăm să nu folosiți adrese multiple pentru înscriere și să rețineți de pe ce adresă ați trimis documentele.

 

 

 

Formulare: 


Bibliografii licență