Curs facultativ de scriere creatoare, coordonat de conf. dr. Simona Popescu

Facultatea de Litere a Universităţii din București propune în semestrul al II-lea al anului universitar 2022-2023 un curs facultativ de scriere creatoare pentru toți studenții/studentele, indiferent de anul de studii (inclusiv pentru masteranzi). De curs se va ocupa, ca și în anii trecuți, scriitoarea (și profesoara) Simona Popescu. Și tot ca în fiecare an vor fi și scriitori/scriitoare invitați/ invitate, coordonatori de ateliere de scriere creatoare: Svetlana Cârstean, Ruxandra Cesereanu, Caius Dobrescu, Vasile Ernu, Florin Iaru, Ion Manolescu. Va avea loc și cel puțin o întîlnire cu poete/poeți care vor citi din cărțile lor.

Cursul se va ține vinerea de la ora 16 la ora 18. Primele trei întîlniri vor fi online,

Cursul are 40 de locuri. Înscrierea începe vineri, 24 februarie, la ora 10.00.  Trebuie să trimiteți un mesaj care să cuprindă numele, specializarea, anul și grupa la adresa de email:  creative_writing@litere.ro. Email-urile care sosesc mai devreme de ora 10.00 nu vor fi luate in calcul.

Lista cu studenții admiși/studentele admise va fi anunțată în cursul zilei de miercuri, 1 martie, pentru ca vineri, 3 martie, să se desfășoare prima întîlnire.

Cursul nu aduce credite suplimentare decât pentru studenții din anul I de la programul LLR-LLM, care vor primi și note ce vor figura în situația lor școlară.