coLABORATORUL de IDEI, un eveniment marca UB

 

Din dorința de a pregăti, pentru anul universitar 2023-2024, o campanie de admitere care să ajungă într-o mai mare măsură la candidații interesați de oferta educațională a Universității din București, a fost lansat coLABORATORUL de IDEI.

Evenimentul, care va avea loc în perioada 26-30 octombrie 2022 la Stațiunea Zoologică a UB de la Sinaia, își propune să aducă împreună studenți/ masteranzi/ doctoranzi de la toate facultățile Universității din București.

Înscrierile sunt deschise până miercuri, 19 octombrie 2022, prin completarea formularului disponibil aici: https://forms.gle/G5D99Smft1Am5jGA7.

Sub coordonarea Adei Roseti, specialist în comunicarea științei și jurat al competiției UBtalks, echipa coLABORATORULUI de IDEI va identifica acea idee care să fie sufletul campaniei de admitere 2023 la Universitatea din București.

Mai multe detalii cu privire la coLABORATORUL de IDEI pot fi consultate în materialul disponibil aici: https://unibuc.ro/am-prelungit-inscrierile-colaboratorul-de-idei-asteapta-ideea-ta-pana-pe-19-octombrie-2022.