Conferință: Olga Spevak, „Latin word order”, vineri, 6 mai 2022, ora 11.30

 

Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” și Departamentul de Lingvistică al Facultății de Litere anunță conferința „Latin Word Order”, prezentată de Olga Spevak vineri 6 mai 2022. Conferința are loc în Sala de Consiliu „Iorgu Iordan” a Institutului de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” (Calea 13 Septembrie, Nr. 13).

Olga Spevak este profesor la Université Toulouse–Jean-Jaurès, specialist în sintaxa limbii latine, membru ales al Academia Europaea și manager al conferințelor anuale ale Societas Linguistica Europaea.

Conferința are loc în cadrul vizitei de lucru pe care prof. Spevak o organizează la București în perioada 4-7 mai 2022, vizită care are ca obiect organizarea celui de al 55lea congres anual al Societății Europene de Lingvistică la București, în perioada 24-27 august 2022 (detalii la https://societaslinguistica.eu/sle2022/). Congresul este organizat de Universitatea din București în parteneriat cu Institutul de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti”.

Data și ora

Data: vineri, 6 mai 2022

Ora: 11.30

Conferința se va desfășura în Sala de Consiliu „Iorgu Iordan” a Institutului de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” (Calea 13 Septembrie, Nr. 13).