Înscrieri UB Talks 2017

Universitatea din București a dat start înscrierilor pentru cea de-a V-a ediție a competiției UB Talks, oferind studenților săi, prin schimbul interdisciplinar de cunoștințe, un nou context în care să își antreneze curiozitatea științifică și creativitatea și să își dezvolte competențele oratorice.

Studenții și masteranzii sunt așteptați să se înscrie în competiție până la data de 17 mai 2017, pe ubtalks@pr.unibuc.ro, propunând o temă pe baza căreia să susțină un discurs cu durata de 10 minute în fața unui juriu format din profesori ai Universității din București și specialiști în comunicare.

Candidații selectați vor participa, pe 18 și 19 mai 2017, la două sesiuni de training intensiv, urmând ca, în etapa finală, să își prezinte propriile teorii și idei din domeniile preferate de studiu în fața juriului prezidat de domnul prorector prof. univ. dr. Liviu Papadima și în prezența unei audiențe formate din dascăli și studenți.

Participanții pot câștiga numeroase premii, printre care și un loc la Școala de Creativitate organizată de Universitatea din București la Cumpătu, Sinaia în luna august.