Digital Gateway, vineri, 7 aprilie 2017

Vineri 7 aprilie 2017, masteranzii anului II CEP sub coordonarea conf. univ. dr. Alexandra Crăciun au avut oportunitatea de a participa, alături de directori de comunicare și marketing ai unor importante companii de pe piața românească,  la cursul Digital Gateway organizat între orele 9-17.30 în sala Maia a Hotelului Radisson Blue din București. 
 
Programul Digital Gateway este un curs  în domeniul marketingului digital organizat de Institutul de Marketing în parteneriat cu Oxford College of Marketing și susținut de  doamna Oana Sav, coordonator al progamului pentru România.   Cursul este acreditat pentru obținerea uneia dintre cele mai importante certificari  profesionale în domeniu acordată de către Chartered Institute of Marketing (CIM). 
Cursul Digital Gateway a avut  o durată de aproximativ 8 ore fiind un program intensiv de pregătire în marketing digital adresat profesioniștilor ce a oferit participanților  noțiuni și instrumente referitoare la înțelegerea mediilor digitale, planificarea campaniilor digitale, comportamentul consumatorului în mediul digita, dezvoltarea tehnologiei digitale, înțelegerea mixul de marketing digital, monitorizarea și măsurarea campaniilor digitale.