Serbarea de Crăciun în Facultatea de Litere, luni, 17 decembrie, ora 18,00, Sala de Lectură a Bibliotecii

afis (1)

Motanul Vasile (aka Floyd), mascota Facultății de Litere, a dărâmat cea mai mare parte a globurilor din brad, ca să lase să se întrezărească, în ramurile-bibliotecă, coperțile cărților. O invitație, de fapt, în Sala de Lectură a Bibliotecii Facultății de Litere, pentru după-amiaza zilei de luni, 17 decembrie 2018, la ora 18,00, când ne vom bucura (sperăm, împreună) de un concert de colinde.

Înaintea serbării, studenții anului al III-lea, de la programul “Comunicare și Relații Publice” al Facultății de Litere, vă invită, începând cu ora 17.00, la vernisajul expoziției de fotografii, cu titlul “100 de poze”, ce va avea loc în Holul de Marmură al facultății.

Expoziția are ca element central Bucureștiul, propunându-și imortalizarea caracterului postmodernist al capitalei în 100 de fotografii, după 100 de ani de la Marea Unire.

Dintre cele 100 de fotografii selectate de către echipa de curatori, sub îndrumarea doamnei conf. dr. Alexandra Crăciun, coordonatoarea proiectului, vor fi prezentate mai pe larg două în fața publicului, iar vernisajul se va încheia printr-un moment muzical, pregătit de studentul Andrei Gîrd (CRP, anul III).

Curatori: studenții Cezar Arhip, Andreea Ciobanu, Ana-Maria Chiriță, Miruna Dăscălescu, Ciprian Dumitru, Andrada Mănică, Alexandru Seinedin.

Expoziție de fotografie

Credit foto: Alina Mihaela Ene

Credit foto: Maria Chirilă