Apel la candidaturi pentru bursele doctorale şi postdoctorale „Eugen Ionescu”

A fost lansat apelul la candidaturi pentru bursele doctorale şi postdoctorale „Eugen Ionescu”, oferite de Guvernul României şi gestionate de Agenţia Universitară a Francofoniei disponibil la adresa https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-recherche-doctorale-et-postdoctorale-eugen-ionescu-2019-2020/ (prezentare, regulamente, formulare, tematicile de cercetare posibile).

Începând din anul 2007, Universitatea din Bucureşti participă în programul de burse doctorale şi postdoctorale „Eugen Ionescu”, program este destinat cercetătorilor şi doctoranzilor din ţările din Sud, membre ale Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei, pentru efectuarea unui stagiu de cercetare în instituţii de învăţământ superior din România. Bursierii Eugen Ionescu sunt bursieri ai statului român și beneficiază de o bursă lunară de 1000 euro (burse postdoctorale) și 800 euro (doctorat).

Bursele sunt acordate pentru o perioadă de maxim 3 luni în perioada 04.05.2020 – 31.07.2020, iar termenul limita de depunere on-line a candidaturilor pe site-ul AUF este 16.02.2020.