Competiţie proiecte practică 2024

Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor studenților de integrare pe piața muncii, Universitatea din București a lansat pe 6 martie 2024, competiția pentru finanțarea stagiilor de practică, cu un buget total de 500.000 de lei. Cadrele didactice pot înscrie în competiție proiecte de practică profesională cuprinse în planul de învățământ.

În cadrul competiției, vor fi încurajate proiectele inter- și transdisciplinare, iar existența unor acorduri de colaborare încheiate cu mediul socio-economic constituie un avantaj.

Evaluarea aplicațiilor va fi realizată de către o comisie formată din patru membri, prezidată de prof. univ. dr. Laura Comănescu, Prorector UB pentru Programe de studii și Practica studenților. Pentru a fi eligibil pentru finanțare, un proiect trebuie să aibă un punctaj total de minimum 65 de puncte.

Termenul limită până la care pot fi depuse aplicațiile este 20 martie 2024, iar rezultatele vor fi anunțate pe 10 aprilie 2024. Candidaturile se vor trimite la adresa de mail stagii.practica@unibuc.ro și vor cuprinde documentele menționate aici.

Mai multe detalii legate de competiție, condițiile de eligibilitate, dar și criteriile de evaluare a proiectelor pot fi accesate în documentul de mai jos.