Curs facultativ de scriere creatoare, coordonat de conf. dr. Simona Popescu

Facultatea de Litere a Universităţii din București propune în semestrul al II-lea al anului universitar 2023-2024 un curs facultativ de scriere creatoare pentru toți studenții/toate studentele, indiferent de anul de studii (inclusiv pentru masteranzi). Cursul va fi susținut, ca și în anii trecuți, de scriitoarea (și profesoara) Simona Popescu. Și tot ca în fiecare an vor fi invitați scriitori/ scriitoare care vor și coordona ateliere de scriere creatoare.

Textele celor înscriși vor fi citite în cadrul maratonului de literatură organizat, ca în fiecare an, în luna mai (anul acesta va avea loc ediția a VI-a). La maraton vor fi invitați și studenți/studente care au absolvit acest curs în anii anteriori.

Cursul se va ține vinerea între orele 16 și 18.

Cursul are 30 de locuri. Înscrierea începe marți, 27 februarie 2024, la ora 10.00. Trebuie să trimiteți un mesaj care să cuprindă numele, specializarea, anul și grupa la adresa de email: creative_writing@litere.ro. Email-urile care sosesc înainte de ora 10.00 nu vor fi luate in calcul.

Lista cu studenții admiși/ studentele admise va fi anunțată în cursul zilei de miercuri 28 martie. Prima întîlnire va avea loc vineri 1 martie, în Amfiteatrul Odobescu.

Cursul nu aduce credite suplimentare decât pentru studentele/ studenții din anul I de la programele LLR-LLM și LUC, care vor primi și note ce vor figura în situația lor școlară.