Ești #student UB? Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră al Universității din București te așteaptă la un nou târg de joburi

În perioada 15-19 mai 2023Universitatea din București organizează, prin Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră (DCOC), un nou târg de joburi destinat studenților și absolvenților UB.

Ca în fiecare an, și ediția curentă își păstrează scopul asumat, conturând activități destinate facilitării accesului studenților și absolvenților UB la informații legate de carieră direct de la persoanele cele mai avizate să le ofere: reprezentanții angajatorilor, antreprenori și consilieri pentru carieră.

La fiecare întâlnire, accentul va fi pus pe pe trecerea în revistă a experiențelor necesare pentru piața muncii, din perspectiva companiei și a specialiștilor participanți și de prezentarea profilului sau a specificului companiei, la finalul întâlnirilor, studenții putând să adreseze întrebări invitaților. Specific evenimentului este faptul că participanții pun la dispoziție locuri de muncă part-time și full-time, programe de practică și de internship.

Programul cuprinde 14 prezentări și workshop-uri desfășurate atât în format fizic, în Amfiteatrul „Ioan Mihăilescu” al Rectoratului Universității din București (Șoseaua Panduri, nr. 90, Sector 5), cât și online. Ulterior, vor fi transmise pe e-mail linkuri de conectare pentru fiecare persoană înscrisă, pentru fiecare eveniment sau prezentare selectată de către studenți.

Participarea la seria de seria de workshop-uri și prezentări este gratuită și se face doar pe bază de înscriere. Persoanele interesate se pot înscrie pe baza formularului online, accesând programul integral al evenimentului aici.

Pentru participarea la cel puțin 8 dintre evenimentele de carieră programate, se va emite un certificat de participare, care poate fi parte a portofoliului de angajare pentru studenți.

Mai multe informații despre oportunitățile oferite de UB prin Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră pot fi consultate atât pe site-ul DCOC, cât și pe pagina de Facebook a departamentului. De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail contact@dcoc.unibuc.ro, precum și la numărul de telefon +4021.315.80.93.