Colocviul de admitere pentru obținerea gradului didactic I

Colocviul de admitere pentru obținerea gradului didactic I va avea loc joi 4 februarie 2021, ora 12,  online, pe platforma Google Meet. Sesiunea va fi înregistrată. Prin participarea la colocviu candidații își dau acordul pentru înregistrare.

  • Comisia de examinare: prof.univ.dr. Rodica Zafiu, prof.univ. dr. Liviu Papadima.
  • Invitația cu linkul de conectare va fi trimisă candidaților de prof.dr. Rodica Zafiu pe data de 4 februarie, ora 11:45, pe adresele de mail specificate de candidați în dosarul de înscriere.
  • Pentru a se asigura că toți candidați pot să se conecteze pe platformă, comisia de examinare organizează o întâlnire tehnică de probă marți 2 februarie ora 12; linkul de conectare va fi trimis candidaților de prof.dr. Rodica Zafiu la ora 11:45, pe adresele de mail specificate. Candidații sunt invitați să participe la această conectare de probă.
  • Contacte utile: Universitatea din București, Biroul Formarea Profesorilor: https://unibuc.ro/despre-ub/organizare/administratie/serviciul-pentru-formarea-profesorilor-si-invatare-continua/biroul-formare-continua-cadrelor-didactice/; Facultatea de Litere, secretar Lucia Georgescu lucia.georgescu@litere.unibuc.ro, telefon: 021.3138875.