Modificarea datelor Colocviului național studențesc Best Letters, 30-31 octombrie 2020

Date fiind condițiile în care ne aflăm în perioada actuală și starea de urgență care nu știm exact până când se va prelungi, suntem nevoiți să amânăm Colocviul național studențesc Best Letters, propus spre organizare în 8-9 mai, pentru toamna anului 2020.

Anul acesta am primit un număr record de înscrieri, ceea ce dovedește interesul studenților și masteranzilor din diverse centre universitare pentru evenimentul care se pregătește de cea de-a VII-a ediție. Profesorii din comitetul științific vor parcurge rezumatele și vor face selecția până pe 3 mai 2020, iar pe 4 mai 2020 vom afișa pe site-ul Facultății de Litere (www.litere.ro) și pe pagina de Facebook a Colocviului (https://www.facebook.com/BESTLettersColloquia/) lista celor acceptați pentru participare. Lucrările finale, redactate în conformitate cu normele transmise anterior, vor fi primite pe adresa de mail a Colocviului (best.letters.colloquia@litere.ro), până la data de 1 septembrie 2020, urmând ca evenimentul să se desfășoare în perioada 30-31 octombrie 2020.

Dată fiind situația excepțională, studenții care au fost acceptați, dar vor finaliza studiile până în toamnă (fiind acum în anul al III-lea, studii de licență, sau în anul al II-lea de masterat), vor putea participa la colocviul mutat la finele lunii octombrie 2020, dat fiind că lucrările lor au fost înscrise pentru susținere în anul universitar 2019-2020, inițial pentru luna mai.