Lecturi sonore, ediţia a III-a, 20 noiembrie, ora 16,00, Sala de Lectură

Marți, 20 noiembrie 2018, la ora 16,00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Facultății de Litere (strada Edgar Quinet, nr. 5-7, etajul 1, aripa dreaptă), va avea loc cea de-a treia ediție a proiectului „Lecturi sonore”, inițiat de asociația culturală Vis-à-vis, în parteneriat cu Facultatea de Litere a Universității din București și Radio Cernăuți, cofinanțat de AFCN. Această întâlnire se va construi în jurul romanului „Noaptea dintre lumi” (Nemira, colecția n’autor, 2018), semnat de Irina Georgescu Groza.

Irina Georgescu Groza s-a născut în 1973 la Onești. A debutat în anul 2016 cu volumul de povestiri „Dincolo de ferestre” (Casa de Pariuri Literare). A publicat proză scurtă în „Revista de Povestiri” (2015–2016), în „Argos”, numărul 12 (2016), în „iocan”, numărul 1 (2016) și numărul 7 (2018), în „Apostrof” (2016) și în antologia „Argos”, numărul 3 (2017).

În prezent, trăiește în București, cu soțul și cei doi copii.

La eveniment vor participa Irina Georgescu Groza și Eli Bădică (coordonatoarea colecției de literatură română contemporană n’autor a editurii Nemira). Moderator: conf. dr. Cristina Bogdan.

Dezbaterile se adresează, în primul rând, studenților Facultății de Litere și ai altor instituții de învățământ superior din cadrul Universității din București, dar și tuturor persoanelor interesate de literatura română contemporană de bună calitate. Intrarea este liberă, în limita numărului de locuri disponibile în Sala de Lectură a Bibliotecii Facultății de Litere.

Lecturi sonore, ed. a III-a, Noaptea dintre lumi

Credit foto: Maria Chirilă