5 iulie, Centrul de Excelență în Studiul Imaginii CESI − Porți deschise la noul sediu, vila din str. Traian, nr. 179 (lângă Foișorul de Foc)

În data de 5 iulie, CESI și Școala sa doctorală organizează un program de module interactive coordonate de profesori, intitulat Open Space, pentru prezentarea programelor de masterat de cercetare interdisciplinară în „Studii culturale contemporane și Arte”.

Profesorii CESI vă așteaptă ca să discutați despre interesele dvs de cercetare în câmpul vizualului artistic și al studiilor urbane culturale, despre cum vă puteți construi propriul curriculum la CESI, despre cum puteți lega cercetarea de profesia actuală sau una la care aspirați, în domeniul cultural, despre oportunitățile CESI, care nu sunt deloc neînsemnate.

Întâlnirile Open Space sunt modalitatea cea mai permisivă de a introduce noutățile prin discuții libere, de prezentare și de dezbatere a lor. Succesul acestor întâlniri organizate de CESI vine din chiar imposibilitatea de a le transforma în rutină, dată fiind dinamica lor internă și a conceptelor pe care le propun în dezbatere.

www.cesi.ro

www.facebook.com/cesi.studiulimaginii

Tutoriale online pentru admitere: https://www.facebook.com/groups/1554995504565769/

AFIS online, ZPD 5 iulie