Ziua Porților Deschise la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii, 23 iunie 2018

Event Facebook, ZPD 23 iunie

În data de 23 iunie, orele 11.00, CESI organizează o nouă Zi a Porților Deschise, în sediul din str. Traian, nr. 179 (lângă Foișorul de foc).

Vă invităm să cunoașteți echipa CESI și să participați la o serie de discuții interactive, de tipul Open Space, pe diverse teme de interes, moderate în paralel de către un profesor.

Cristian Ciocan va vorbi despre filosofia imaginii, fenomenologia artei, corporalitate și spațialitate.

Ileana Marin va aborda teme precum spectacolul digital, iconuri culturale și medialitate de la analog la digital.

Laura Marin va vorbi despre figural, figurabilitate; timp vizual; Image Acts.

Laura Mesina va modera discuțiile despre iconologie și narativitate multimedială, studii urbane culturale și industrii creative.

Conceptul Open Space câștigă din ce în ce mai mulți adepți printre participanții la ateliere și conferințe, unde e mai important să alegi ce vrei să știi decât să aștepți ca informația să vină la tine. Grupul de la CESI așteaptă să afle mai multe despre interesele voastre și cum vă poate ajuta să le transformați într-o carieră de succes. Vom urma principiile lui Harrison Owen, cel care a introdus Open Space Technology: 1. Cei care vin sunt cei care trebuiau să vină; 2. Ceea ce se întâmplă trebuia să se întâmple; 3. Indiferent când începe a început la timpul potrivit; 4. Se termină când se termină! Întâlnirile Open Space sunt modalitatea cea mai permisivă de a introduce noul! Succesul formatului vine din chiar imposibilitatea de a-l transforma în rutină. Veniți să vă convingeți!

Vă așteptăm cu drag!