„Școala de creativitate”, 16 – 22 iunie 2018

Scoala de creativitate

Suntem entuziasmați să anunțăm că Universitatea din București oferă burse studenților, masteranzilor și doctoranzilor pentru cea mai interactivă tabără din vara asta. Săptămâna de distracție va avea loc în perioada 16–22 iunie la Cumpătu, Sinaia.

Școala de creativitate oferă studenților posibilitatea de a învăța într-un mod distractiv prin participarea la traininguri interdisciplinare, workshopuri despre creativitatea în teatru, muzică, grafică, branding, literatură.

Trainingurile vor fi susținute de prof. univ. dr. Liviu Papadima, prorector al Universității din București și coordonator al Școlii de Creativitate, Adrian Titieni, rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Dan Dediu, rector al Universității Naționale de Muzică București, și de mulți alți traineri consacrați în domeniul creativității.           

Pentru a obține un loc în tabăra de creativitate, studenții, masteranzii și doctoranzii trebuie să trimită CV-ul împreună cu răspunsul la întrebarea „De ce te consideri creativ?” sau o „mostra”  a creativității, un proiect sau un videoclip. Studenții selectați vor fi invitați la un interviu pentru a demonstra că merită bursa pentru cea mai cool experiență din vara asta.

Înscrierile se vor face până pe data de 15 iunie 2018 la adresa scoaladecreativitate@unibuc.ro.

Bursele asigură locul în tabăra de creativitate, acoperind costurile de transport, cazare și masă.

Mai multe informații despre Școala de Creativitate pot fi accesate aici și aici.