Expoziție de proiecte fotografice, PostmodernEAST, realizate de studenții anului al III-lea Comunicare și Relații publice

Luni, 18 decembrie 2017, la ora 19,00, a avut loc, în Holul de Marmură al Facultății de Litere, vernisajul expoziției de proiecte fotografice, “PostmodernEAST”.
Din punct de vedere etimologic, termenul “east” (provenind din proto-germanul  *aust-“east”) înseamnă literal “către răsăritul soarelui”, reconfigurând o rădăcină indo-europeană    “aus-“, ce trimite la verbul “a străluci”. Titlul expoziției reprezintă un joc de cuvinte, un paradox. Post-timpul contemporan devine astfel timpul unui nou răsărit. PostmodernEAST nu consumă un timp vetust, ci îl actualizează, aici, în E(a)st, în perspectiva proaspătă și lucidă a generației de tip millennials.

Fotografiile realizate de studenții anului al III-lea CRP, expuse în Holul  de Marmură al Facultății de Litere, în perioada 15-20 decembrie 2017, pun în lumină viziunea tinerilor asupra locurilor și lucrurilor care îi înconjoară, fie din București, fie din alte orașe din țară, surprinzând spiritul eclectic urban, dar și relațiile omului contemporan cu spațiul și timpul postmodern.

Coordonator al proiectului: conf. dr. Alexandra Crăciun
Coordonator din partea studenților: Gabriela Ene (CRP, anul III)