Curs facultativ de scriere creatoare susținut de conf. dr. Simona Popescu

Lista studenților înscriși la cursul facultativ de scriere creatoare poate fi accesată la linkul de mai jos. A fost suplimentat numărul de locuri.

LISTA admisi curs facultativ

Cursurile vor avea loc vinerea, incepind cu ora 16, în amfiteatrul Odobescu, dupa cum urmează:

Simona Popescu – 21 februarie – Curs de deschidere

Florin Iaru – 28 februarie, 6 martie

Ion Manolescu –  13 martie, 20 martie

Ruxandra Cesereanu – 27 martie (3 ore)

Ovidiu Verdes – 3 aprilie si 10 aprilie

Romulus Bucur – 24 aprilie (3 ore)

Lectura publica – scriitori invitati – 8  mai

Facultatea de Litere a Universităţii din București propune în semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020 un curs facultativ de scriere creatoare pentru toți studenții, indiferent de departament sau de anul în care sînt înscriși, de curs ocupîndu-se conf. dr. Simona Popescu. Scriitorii invitați anul acesta (în cîte două săptămîni la rînd) vor fi (în ordine alfabetică): Romulus Bucur, Ruxandra Cesereanu, Florin Iaru, Ion Manolescu și Ovidiu Verdeș. Toți sînt reputați scriitori, cu experiență și în domeniul scrierii creatoare, și ca profesori.

 

Cursul se va tine saptaminal, vinerea, de la ora 16 la ora 18, la amfiteatrul Odobescu.  Cursul are 40 de locuri, acestea se vor ocupa în ordinea înscrierii, care incepe luni, 17 februarie, la ora zece. Pentru inscriere, trebuie sa trimiteti un mail care sa cuprinda numele, specializarea, anul si grupa la adresa de email:  creative_writing@litere.ro. Email-urile care sosesc mai devreme de ora 10.00 nu vor fi luate in calcul.

Inscrierile se inchid pe data de joi, 20 februarie, ora 12.

Cursul are 2 credite suplimentare (Atenție! Creditele suplimentare nu înlocuiesc creditele alocate cursurilor obligatorii, din programa curentă.)