Ești #student UB? Universitatea din București organizează, prin Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră, o nouă ediție a Târgului de joburi „Start în Carieră”

În perioada 29 – 30 mai 2023, Universitatea din București organizează, prin Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră (DCOC),  în format hibrid, o nouă ediție a Târgului de joburi „Start în Carieră” destinat studenților și absolvenților UB.

Evenimentul este destinat facilitării tranziției studenților către piața muncii, oferind posibilitatea contactului direct cu peste 25 de reprezentanți ai angajatorilor, care vor prezenta oferte de locuri de muncă, programe de practică și internship, precum și alte oportunități.

Astfel, miercuri, 29 mai 2024, studenții pot să se întâlnească fizic cu angajatorii în intervalul orar 10:00-17:00 la standurile organizate la sediul Rectoratului Universității din București. (Șoseaua Panduri, nr. 90, Sector 5).

Joi, 30 mai 2024, întâlnirile se vor derula online, pe platforma Google Meet. Programul prezentărilor este accesibil aici.

Pentru a avea acces în camerele virtuale, înscrierea trebuie făcută individual, pentru fiecare dintre companiile invitate, urmând ca, în dimineața de 30 mai 2024, cei înscriși să primească link de conectare pentru fiecare interval orar.

Participarea la evenimente, atât în format fizic, cât și online, este gratuită.

Prezentarea companiilor participante este accesibilă aici.

Mai multe informații despre oportunitățile oferite de UB prin Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră pot fi consultate atât pe site-ul DCOC, cât și pe pagina de Facebook a departamentului. De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail contact@dcoc.unibuc.ro, precum și la numărul de telefon +4021.315.80.93.