Admitere licență 2022

Reamintim candidaților admiși că dosarul fizic se depune în perioada 20-21 septembrie și condiționează înmatricularea. Mai multe detalii aici.


Rezultate după refacerea clasamentelor


Formularul de confirmare trebuie descărcat, printat, completat și semnat (de mână), scanat sau fotografiat (la o calitate bună) și transmis prin mail la adresa admiterelicenta@litere.ro , începând din acest moment și până la data de 17 septembrie 2022, ora 15.00.

Adresa de mail de mai sus este destinată exclusiv depunerii formularelor de confirmare. În cazul în care aveți orice fel de întrebări, vă rugăm să le adresați fie pe mail, la pr@litere.ro, fie pe Grupul oficial de Facebook al Admiterii 2022.


Rezultate provizorii, înainte de confirmări – septembrie 2022Reamintim candidaților admiși că dosarul fizic se depune în perioada 1-4 septembrie și condiționează înmatricularea. Mai multe detalii aici.


Pentru a ușura căutarea pe listele cu rezultate, consultați mai întâi lista alfabetică cu toți candidații care au confirmat rămânerea în concurs în sesiunea iulie 2022.

Departajarea în cazul mediilor egale s-a făcut pe baza mediei de Bacalaureat


Rezultate după refacerea clasamentelor


Formularul de confirmare trebuie descărcat, printat, completat și semnat (de mână), scanat sau fotografiat (la o calitate bună) și transmis prin mail la adresa admiterelicenta@litere.ro , începând din acest moment și până la data de 25 iulie 2022, ora 15.00.

Atenție! În această etapă nu se achită nicio taxă, fiind suficientă transmiterea formularului de confirmare prin mail. Pentru cei care la final vor fi admiși pe locuri cu taxă, dovada de plată a avansului la taxa de școlarizare se depune odată cu celelalte documente în intervalul 1-4 septembrie.

Adresa de mail de mai sus este destinată exclusiv depunerii formularelor de confirmare. În cazul în care aveți orice fel de întrebări, vă rugăm să la adresați fie pe mail, la pr@litere.ro, fie pe Grupul oficial de Facebook al Admiterii 2022.


Pentru a ușura căutarea pe listele cu rezultate, consultați mai întâi lista alfabetică cu toți candidații înscriși în sesiunea iulie 2022.

Departajarea în cazul mediilor egale se face pe baza mediei de Bacalaureat


Rezultate provizorii, înainte de confirmări


Sesiune de întrebări și răspunsuri legate de procesul de înscriere, 3 iulie 2022, de la ora 18.00, pe platforma Google Meet: meet.google.com/erg-aibx-hzb

Mai multe informații și răspunsuri la întrebările legate de admitere puteți găsi pe Grupul oficial de Facebook al Admiterii 2022.