Admitere licență 2020

 Admitere licență septembrie 2020

Mai multe informații și răspunsuri la întrebările legate de admitere puteți găsi pe Grupul oficial de Facebook al Admiterii 2020.


Rezultate după refacerea clasamentelor
Formularul de confirmare trebuie descărcat, printat, completat și semnat (de mână), scanat sau fotografiat (la o calitate bună) și transmis prin mail la adresa admiterelicenta2020@litere.ro până la data de 20 septembrie, ora 15.00.


Candidații admiși în sesiunea din iulie pe locuri cu taxă (care au confirmat locul prin depunerea documentelor în perioada 1-4 septembrie) pot candida din nou în sesiunea septembrie pentru locuri bugetate, fără a mai plăti taxa de înscriere, dar DOAR pentru programul la care au fost admiși (de ex. cei admiși la Română la taxă, și care au depus actele, pot candida pentru un loc la Română buget).

În cazul în care nu vor putea fi admiși la buget, cei care aleg să concureze din nou vor păstra locul pe care au fost deja admiși. La pasul la care trebuie să încarce în sistem dovada de plată vor încărca aceeași chitanță/dovadă pe care au folosit-o în sesiunea din iulie. 

Rezultate după refacerea clasamentelor


Candidați care au confirmat definitiv locul – 25 iulie 2020, ora 17.00

Candidați care au confirmat locul cu glisare – 25 iulie 2020, ora 17.00