Olimpiadele Comunicării

Pe o scară de la 1 la 10, cât de mult îți place să petreci timp în sfera digitală? Dacă răspunsul tău este 8 sau mai mult, te așteptăm la noua ediție a Olimpiadelor Comunicării!

      Fie că îți place să creezi meme-uri, să postezi clipuri video care să ajungă virale pe Instagram și TikTok sau să îți împărtășești gândurile pe un blog, ne dorim ca celebrarea adevăratelor talente în Comunicare să înceapă cu tine!
      Răspunde provocării lansate de noi și dă curs celor mai creative idei, astfel încât să ne bucurăm împreună de modul în care comunicarea în era digitală poate produce un efect pozitiv asupra mediului înconjurător!
      Anul acesta am pregătit multe surprize pentru tine! Cea dintâi constă într-o întâlnire în mediul on-line, în care vei putea beneficia de feedback-ul membrilor juriului Olimpiadelor Comunicării înainte ca termenul limită de trimitere a materialelor să se fi încheiat.
      Pentru a afla mai multe detalii cu privire la această întâlnire, dar și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de Olimpiade, urmărește cu atenție site-ul Facultății de Litere!