Olimpiadele Comunicării

Miercuri, 26 aprilie 2023, Sala de Lectură a Facultății de Litere a prins viață, în timp ce profesorii și specialiștii Departamentului de Științe ale Comunicării au premiat talentul câștigătorilor celei de-a doua ediții a Olimpiadelor Comunicării.

Premierea acestora a reprezentat o ocazie deosebită de a evidenția atât eforturile lor constante de a-și dezvolta competențele în comunicare, cât și creativitatea și ingeniozitatea de care micii eroi ai sustenabilității au dat dovadă în abordarea temei de anul acesta – POWER OFF. 

    Prin această temă, am încercat să subliniem importanța unei comunicări autentice în raport cu folosirea în mod responsabil a resurselor naturale, cu atât mai mult cu cât ne aflăm într-o eră în care tehnologia și mediul digital domină viețile fiecăruia dintre noi. Astfel, i-am încurajat pe participanți să dea dovadă de inițiativă și să găsească soluții pentru problemele cu care ne confruntăm, utilizând comunicarea drept principal instrument.

    De la elevi și până la profesorii coordonatori, dorim să adresăm sincerele noastre felicitări tuturor celor ce au acceptat provocarea lansată de noi anul acesta. Sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei care vă vor urma, cu atât mai mult cu cât ați demonstrat că perseverența și pasiunea pentru comunicare pot crea un impact pozitiv în jurul nostru. 

    În încheiere, vă invităm să savurați imaginile surprinse în cadrul ceremoniei de premiere, care reflectă emoția și bucuria momentului, atât a elevilor, cât și a echipei organizatorice. Sperăm că aceste momente vor reprezenta nu doar o amintire plăcută pentru voi, cât și un impuls de a continua să vă dezvoltați abilitățile în comunicare în viitor.


  Premiile acordate în cadrul Olimpiadelor Comunicării

 


Pe o scară de la 1 la 10, cât de mult îți place să petreci timp în sfera digitală? Dacă răspunsul tău este 8 sau mai mult, te așteptăm la noua ediție a Olimpiadelor Comunicării!

      Fie că îți place să creezi meme-uri, să postezi clipuri video care să ajungă virale pe Instagram și TikTok sau să îți împărtășești gândurile pe un blog, ne dorim ca celebrarea adevăratelor talente în Comunicare să înceapă cu tine!
      Răspunde provocării lansate de noi și dă curs celor mai creative idei, astfel încât să ne bucurăm împreună de modul în care comunicarea în era digitală poate produce un efect pozitiv asupra mediului înconjurător!
      Anul acesta am pregătit multe surprize pentru tine! Cea dintâi constă într-o întâlnire în mediul on-line, în care vei putea beneficia de feedback-ul membrilor juriului Olimpiadelor Comunicării înainte ca termenul limită de trimitere a materialelor să se fi încheiat.
      Pentru a afla mai multe detalii cu privire la această întâlnire, dar și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de Olimpiade, urmărește cu atenție site-ul Facultății de Litere!