Colocviul Internațional Universitar „Lucian Blaga”, ediția a XIX-a, Sibiu, 27-28 octombrie 2017

Stimați studenți, masteranzi și doctoranzi ai Facultății de Litere,

Vă invităm să participați cu propuneri de comunicări științifice la Colocviul Internațional Universitar „Lucian Blaga”, ediția a XIX-a, organizat de către Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Litere și Arte, în perioada 27-28 octombrie 2017.

Recomandăm ca propunerile de comunicări – doar titlurile acestora – să fie anunțate coordonatorilor din partea Facultății noastre, asist.univ. drd. Roxana Eichel și asist.univ. dr. Bogdan Tănase, la întâlnirea cu eventualii participanți din data de 12 octombrie, ora 10.00, sala 114 „G.Călinescu”. Numărul de comunicări agreat de către Universitatea organizatoare este 5 (cinci). În măsura în care vor fi mai multe propuneri de lucrări – dată fiind calitatea lucrărilor, cu acordul organizatorilor și la propunerea profesorilor coordonatori – vom încerca să suplimentăm numărul participanților. În această posibilă situație se va organiza o preselecție pe baza unei scurte descrieri a intențiilor de organizare a lucrării – maximum o jumătate de pagină – care trebuie comunicată până în data de 19 octombrie, a.c., pe adresele de e-mail ale ambilor profesori coordonatori (v. mai jos).

Profesorii coordonatori vă invită să nu treceți cu vederea această bună posibilitate de a vă exersa calitățile de interpreți literari și vă așteaptă la întâlnirea din 12 octombrie pentru eventuale sugestii de redactare.

Cu încredere,

Asist.univ.drd. Roxana Eichel ( roxana.eichel@gmail.com)

Asist univ.dr. Bogdan Tănase ( bogdan.tanase@litere.unibuc.ro)